XXVI. Městský ples

Dělnický dům

Vstupné 320 Kč

Koupit vstupenku

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK UKONČEN

Zakoupení vstupenek na místě není možné. V případě dotazů nás kontaktujte na tel. 730 897 930.

Srdečně vás zveme na již XXVI. městský ples, který se uskuteční 16. února v Dělnickém domě.

Přidali jsme do prodeje vstupenky do kavárny a balkón. Vstupenky zakoupíte on-line nebo na prodejních místech (kancelář kultury v Dělnickém domě a IC Studénka).

Ples se tentokrát ponese v duchu Black and White, čemuž bude přizpůsobena zejména výzdoba všech sálů. Budeme rádi, pokud i vy svým černobílým outfitem podpoříte slavnostní ráz celé akce. O hudbu se postará všem dobře známá kapela Rivieras Show Band. Tento profesionální hudební kvartet, který vyniká pestrým internacionálním repertoárem, vás nenechá v klidu sedět.

Hlavním hostem bude známá ostravská zpěvačka, moderátorka a muzikálová herečka Heidi Janků. Určitě tento večer zazní i její nejslavnější písně Když se načančám, Ztracený ráj či Tak jdem. Dále se můžete těšit na taneční a žonglérskou světelnou show skupiny Sideria, která vás oslní nejen pestrými barevnými efekty s prvky černého divadla, ale očaruje vás rovněž svým tancem a mistrným použitím speciálních UV efektů.

O zábavu v prostorách kavárny se i letos postará DJ SRP a večerem bude provázet moderátor Jiří Kubza.

Na plese samozřejmě nebude chybět tombola a originální fotokoutek s rekvizitami a možnost občerstvení. Jednou z chystaných novinek je, že při vstupu do prostor Dělnického domu vás bude vítat originální nápojová hosteska s welcome drinkem.

Vstupenky na tuto akci budou v prodeji od 11. prosince on-line nebo na prodejních místech (IC Studénka a kancelář kultury v Dělnickém domě).

Cena vstupenky je 320 Kč.

Těšíme se na vaši účast.

XXVI. Městský ples
XXVI. Městský ples