Zámecký poklad Studénky

různá místa - Studénka, Butovice, Nová Horka

Léto je přede dveřmi a my jsme rádi, že vám můžeme představit žhavou novinku letošní sezóny. Připravili jsme pro vás mobilní soutěžní hru o zámecký poklad města. Ta vás prostřednictvím vašich chytrých mobilních telefonů zavede na vybraná zajímavá místa města, kde budete odpovídat na kvízové otázky, dozvídat se mnoho zajímavého, kochat se výhledy do krajiny, obdivovat památky, poznávat krásy města a jeho okolí. Hra je určena především pro rodiny s dětmi, to ale neznamená, že si jedinci, páry či skupiny přátel také nepřijdou na své. Soutěž probíhá od 1. 6. 2024 do  31. 10. 2024.

LINK NA HRU: Zámecký poklad Studénka 2024 (mobilni.app)

Pravidla hry

Je třeba mít k dispozici chytrý telefon, data a zapnuto sdílení polohy. Vyberte si ze seznamu soutěžní místo. Otevřete detail místa a stiskněte zelené kolečko (vpravo dole). Otevřou se vám mapy.cz. Nyní stiskněte černý trojúhelník (dole) na mapě. Navigace zaměří vaši polohu a dovede vás na vybrané místo. Až tam budete a bude určena vaše správná GPS poloha (automaticky u každého místa v okruhu přibližně 30 metrů), bude vám položena kvízová otázka. Vyberte jednu odpověď ze tří nabízených. Pokud správně odpovíte, místo se označí jako navštívené. Až nasbíráte dostatečný počet míst, tedy alespoň 8 ze 10, budete si moci vyzvednout výhru.

O co hrajeme?

Pokud navštívíte alespoň osm z deseti vybraných míst a správně odpovíte na kvízové otázky, můžete si vyzvednout poklad. Najdete ho ve Vagonářském muzeu na zámku (Panská 229, otevírací doba úterý-neděle + státní svátky 10-16 h.). Stačí předložit váš mobilní telefon, na kterém bude zřetelně viditelné, že jste splnili všechny podmínky. Jako odměnu získáte graficky krásně zpracovanou placku vytvořenou speciálně pro tuto soutěž a něco sladkého. :-)

Zámecký poklad Studénky