Dny Studénky

Prostranství u zimního stadionu
Budovatelská 770

Dva roky po sobě jste si mohli vychutnat týdenní dny města na jednom místě, pro letošní rok máme opět novinku.

O hudební týden jako takový nepřijdete, ale bude rozdělený do několika dnů a na několika místech po celé Studénce, tak ať žádní obyvatelé Studénky nejsou ochuzeni. Pro milovníky klasické hudby připravujeme poslechový koncert na zámku ve Studénce i Nové Horce a také nebude chybět Jazzový večer na zimáku. Hlavní část dnů města bude začínat trochu netradičně již v pátek, kde se představí hlavní kapela celých oslav, a to kapela TUBLATANKA. Přesně, tato slovenská kapela, která letos oslaví 40 let svého působení na hudebním trhu, dorazí do Studénky, a to ještě před svou letošní českou tour. Vy ji tedy můžete vidět přímo naživo u nás ve městě.

Páteční program bude pro střední generaci a můžete se těšit na náš jedinečný Tamburašský soubor Brač, kapelu WAY TO GO, skupinu DILATED, která vám představí pořádný rockový nášup, poté přijde hlavní tahoun večera, a to zmiňovaná kapela TUBLATANKA, po ní skupina DRIVE Kravaře, celý den bude promítaný na obří obrazovce umístěné vedle pódia.

Sobotní den začnou místní umělecké školy a spolky, které předvedou, co vše si pro vás připravily. Pokračovat budeme dětským představením, pohodovým zpěvákem Voxelem, všem fanynkám něžného pohlaví známý Mikuláš Hrbáček ze Superstar, zpěvák LIPO si nenechá letos naše oslavy ujít a přijede se svou rapovou show a po něm bude připravena skvělá After párty s DJ Paulem Doctorem.

Jako doprovodný program nebude v sobotu chybět stánek rodinného centra se svou Relax kids zónou, skákacím hradem a animačním programem pro děti, místní spolky představí svou činnost a také svá ocenění. Spolek žen bude nabízet své tradiční koláčky.

Na celý harmonogram se můžete těšit již zanedlouho na webu nebo v červnovém vydání zpravodaje města. Toto byla jen malá ochutnávka a pozvánka na 16. a 17. června před zimní stadion.

Dny Studénky
Dny Studénky