Simona speciál

Dělnický dům

Koupit vstupenku

VYPRODÁNO!

Zveme vás na večer smíchu s nezaměnitelným humorem Simony  a Joa Trendyho!

Simonu First možná znáte jako slovenskou ženu, úspěšnou komičku, moderátorku, matku, paní v zeleném a mnoho jiného. Dnes se pravidelně objevuje na stand-upových pódiích a na televizních obrazovkách.

V roce 2016 Simona úspěšně prošla televizní talentovou soutěží jako komička, následovalo členství ve stand-up comedy show Silné Řeči a dlouhodobé účinkování v diskusním pořadu Silná Sestava. Simona v roce 2022 vydala svůj celovečerní stand-up speciál s názvem Donaha, který vyprodával v Česku a na Slovensku jeden sál za druhým. To dělá z tohoto speciálu její (zatím) nejúspěšnější dítě.

Simoninou specialitou je ve svém originálním autorském humoru poukazovat na to, jak žijí ženy, co od nich společnost očekává, na absurdnost stereotypů a také na to, že její zážitky se příliš neliší od ostatních lidí.

Připravte se na hodinový zážitek plný šibalských poznámek a nečekaných překvapení. Nechte za sebou starosti, pohodlně usedněte a připravte se na večer plný smíchu, který se uskuteční 23. 4. 2024 v 18:00 hod. v Dělnickém domě. 

Předprodej vstupenek na tuto akci bude zahájen 1. 2. 2024, cena vstupenky 390-450 Kč.

Vstup na show je až od 15 let.

Simona speciál
Simona speciál